Terug

Volg Vandaag Inside

Geëmotioneerde Ajacied Tadic: 'Deze nederlaag doet pijn'

Geëmotioneerde Ajacied Tadic: 'Deze nederlaag doet pijn'

9 apr 2021, 01:17

Aanvoerder Dusan Tadic van Ajax maakte na de thuisnederlaag tegen AS Roma (1-2) in de Europa League een geëmotioneerde indruk. "Dit doet pijn. Of ik kan huilen? Ja, natuurlijk, voetbal is emotie", erkende hij aangeslagen bij RTL7.

Tadic stelde Davy Klaassen met een assist in staat om de score in de 39e minuut te openen. Hij verzuimde daarna de marge te verdubbelen. De Serviër miste in de 53e minuut een strafschop.

"Ik moet natuurlijk 2-0 maken. Ik had deze misser niet verwacht. Maar daarna hadden we ook nog genoeg kansen om tot scoren te komen. We hebben gewoon te veel kansen gemist in deze wedstrijd. We hadden een beter resultaat verdiend. Dit is een goede les. Volgende week in de return moeten we wel winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.