Terug

Volg Vandaag Inside

Geblesseerde Varane met Fransen naar De Kuip

Geblesseerde Varane met Fransen naar De Kuip

8 nov 2018, 16:03

PARIJS (ANP) - Hoewel verdediger Raphaël Varane van Real Madrid met een spierblessure kampt, heeft de Franse bondscoach Didier Deschamps hem toch opgeroepen voor het duel met Oranje in de Nations League. Varane, doorgaans een vaste waarde bij de wereldkampioen, behoort tot de 23 spelers die Deschamps heeft geselecteerd voor het duel op vrijdag 16 november in De Kuip. Frankrijk oefent vier dagen later in het eigen Stade de France tegen Uruguay.

Varane raakte eind oktober geblesseerd in de verloren 'Clásico' tegen FC Barcelona (5-1) en kwam sindsdien niet meer in actie. Onduidelijk is of hij op tijd hersteld is voor de krachtmeting met het Nederlands elftal. Frankrijk heeft met zeven punten uit drie duels aan een gelijkspel genoeg om zich te verzekeren van de eerste plaats in groep 1 van de A-divisie. Oranje staat na een nederlaag in Parijs (2-1) en de winst op Duitsland (3-0) op drie punten uit twee wedstrijden.

Aanvaller Anthony Martial van Manchester United is voor het eerst sinds maart weer opgeroepen. Deschamps liet Martial thuis voor het WK. De geblesseerde linksback Lucas Hernández van Atlético Madrid ontbreekt in de selectie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.