Terug

Volg Vandaag Inside

Geblesseerde Ronaldo ontbreekt bij Juventus tegen Atalanta

Geblesseerde Ronaldo ontbreekt bij Juventus tegen Atalanta

17 apr 2021, 15:53

Vedette Cristiano Ronaldo van Juventus kan zondag niet meespelen in de uitwedstrijd tegen Atalanta Bergamo. De Portugese aanvaller kampt met een spierblessure, meldde coach Andrea Pirlo.

De 36-jarige Ronaldo liep de blessure vorige zondag op in de met 3-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Genoa. "Hij kon deze week op de training niet voluit gaan", zei Pirlo. "We nemen dan ook geen risico's. Paulo Dybala zal in zijn plaats starten zondag."

De coach van Juventus hoopt dat Ronaldo weer fit is voor het competitieduel komende woensdag met Parma.

Regerend landskampioen Juventus is de nummer 3 in Italië met 12 twaalf punten minder dan koploper Internazionale. Atalanta, met Marten de Roon in de gelederen, staat vierde op 1 punt van Juve.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.