Terug

Volg Vandaag Inside

Geblesseerde Pröpper haakt af bij Oranje

Geblesseerde Pröpper haakt af bij Oranje

8 okt 2018, 13:03

ZEIST (ANP) - Davy Pröpper heeft zich bij bondscoach Ronald Koeman afgemeld voor de komende interlands van het Nederlands elftal. De middenvelder van Brighton & Hove Albion kampt met een voetblessure. Koeman roept geen vervanger op voor Pröpper, waardoor zijn selectie nu uit 24 spelers bestaat.

De 27-jarige middenvelder won vrijdag met zijn Engelse ploeg van West Ham United (1-0). Pröpper werd tien minuten voor tijd gewisseld. De oud-speler van Vitesse en PSV had vorige maand een basisplaats in de laatste interland van Oranje, voor de Nations League in het Stade de France tegen wereldkampioen Frankrijk (2-1). Dat betekende voor Pröpper zijn dertiende optreden in de nationale ploeg.

De selectie van het Nederlands elftal komt maandagavond samen in Zeist. Koeman gaat zijn ploeg daar voorbereiden op de tweede wedstrijd in de Nations League, zaterdag in Amsterdam tegen Duitsland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.