Terug

Volg Vandaag Inside

Geblesseerde Neymar mist duel met Strasbourg

Geblesseerde Neymar mist duel met Strasbourg

4 dec 2018, 13:59

PARIJS (ANP) - Neymar kan woensdag niet meespelen in de uitwedstrijd van Paris Saint-Germain tegen RC Strasbourg. De Braziliaanse aanvaller viel zondag uit in de ontmoeting met Girondins Bordeaux (2-2). ,,Hij heeft problemen met zijn knie en vandaag niet getraind'', zei trainer Thomas Tuchel dinsdag.

De blessure van Neymar lijkt niet heel ernstig, maar de Franse topclub wil geen risico met hem nemen. Neymar liep twee weken terug tijdens een interland met Brazilië een blessure op aan zijn lies. Zijn rentree was maar van korte duur.

Komend weekeinde hoeft PSG Neymar in ieder geval niet te missen. De thuiswedstrijd tegen Montpellier gaat zaterdag niet door omdat die dag mogelijk weer een grote protestactie van de inmiddels bekende 'gele hesjes' in Parijs wordt gehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.