Terug

Volg Vandaag Inside

Geblesseerde Cillessen mist training Valencia

Geblesseerde Cillessen mist training Valencia

8 dec 2019, 19:40

Het is nog steeds onduidelijk of Jasper Cillessen dinsdagavond het doel van Valencia kan verdedigen tijdens de uitwedstrijd tegen zijn oude club Ajax in de Champions League. De doelman heeft zondag een training overgeslagen. Hij viel zaterdag in de gewonnen uitwedstrijd tegen Levante (2-4) uit met een kuitblessure.

Valencia traint maandagochtend nog op het eigen complex en vertrekt daarna richting Amsterdam. Trainer Albert Celades was zaterdag na het duel met Levante niet optimistisch over de blessure van zijn eerste doelman. "Het wordt heel lastig voor Jasper om de wedstrijd tegen Ajax te halen", zei hij.

Cillessen werd tegen Levante vervangen door Jaume Doménech. Valencia kan tegen Ajax geen beroep doen op Ezequiel Garay. De Argentijnse verdediger is geschorst. Als Chelsea dinsdag Lille OSC verslaat, dan moet Valencia van Ajax winnen om de achtste finales te bereiken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.