Terug

Volg Vandaag Inside

Gearresteerde Promes ontkent betrokkenheid bij steekpartij

Gearresteerde Promes ontkent betrokkenheid bij steekpartij

13 dec 2020, 17:40

Aanvaller Quincy Promes van Ajax ontkent iedere betrokkenheid bij een steekpartij waarvoor hij zondag is gearresteerd. Dat laat de advocaat van de 47-voudig international in een schriftelijke reactie aan het ANP weten.

De advocaat van de Ajax-aanvaller laat weten: "Promes was op het moment van het incident niet ter plaatse. Promes werkt volledig mee aan het onderzoek."

Ook Ajax heeft inmiddels een wat uitgebreidere reactie gegeven: "Het is een vervelende kwestie", reageert een woordvoerder van Ajax via de clubleiding. "Maar als je ergens van wordt beschuldigd, dan wil dat nog niet zeggen dat je het hebt gedaan. Het is dus nu te voorbarig om er vanuit Ajax iets over te zeggen. De woordvoering loopt via zijn advocate."

Promes werd zondagochtend gearresteerd vanwege mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij in Abcoude in juli. Volgens De Telegraaf raakte een familielid van Promes zwaargewond. De man liep onder meer zeer ernstig knieletsel op. Hij deed volgens de krant een maand geleden aangifte bij de politie.

Promes werd zondag verhoord en blijft in ieder geval tot maandag vastzitten. Maandag wordt de Amsterdammer weer verhoord en gaat het onderzoek verder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.