Terug

Volg Vandaag Inside

Gattuso houdt rekening met vertrek Milik: 'We gaan hem niet tegenhouden'

Gattuso houdt rekening met vertrek Milik: 'We gaan hem niet tegenhouden'

9 juli 2020, 11:50

Arek Milik lijkt bezig aan zijn laatste wedstrijden voor Napoli. Ook trainer Gennaro Gattuso heeft begrepen dat de Poolse spits zijn verbintenis niet wil verlengen.

De 26-jarige Milik staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Napoli. De huidige nummer 6 van de Serie A wil de aanvaller graag langer aan zich binden. Milik moet echter op zoek naar een andere club als hij niet wil bijtekenen, want Napoli wil hem volgend jaar niet transfervrij laten vertrekken.

'Het zal moeilijk worden om een betere spits te vinden dan Milik,' zei Gattuso na de zege van woensdagavond op Genoa (2-1). 'Maar we moeten naar een speler luisteren. Als hij denkt dat hij een nieuwe omgeving nodig heeft, dan gaan we hem niet tegenhouden. Dan wordt het lastig om hem te blijven motiveren.'

De Poolse spits kwam vier jaar geleden over van Ajax. Napoli betaalde toen 32 miljoen voor de aanvaller.

Napoli doet nog mee in de strijd om de Champions League-titel. Net voor de coronabreak speelde de Italiaanse club thuis tegen Barcelona, de eerste achtste finale. Check de samenvatting hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.