Terug

Volg Vandaag Inside

Gareth Bale staat positief tegenover opvallende transfer

Gareth Bale staat positief tegenover opvallende transfer

22 juni 2022, 20:20

Gareth Bale zet vermoedelijk zijn loopbaan voort bij Cardiff. De zaakwaarnemers van de vedette uit Wales, die onlangs vertrok bij Real Madrid, lieten weten dat de onderhandelingen gaande zijn. 

Bale wil zijn loopbaan vooralsnog niet beëindigen, omdat hij aan het einde van het jaar met zijn land op het wereldkampioenschap in Qatar wil voetballen. Hij wil derhalve actief blijven, al hoeft dat wat hem betreft niet per se bij een club die op het hoogste niveau uitkomt.

Ook enkele Amerikaanse clubs, als ook Tottenham Hotspur en Newcastle United hebben interesse getoond in Bale.

Bale maakte in 2013 voor 100 miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. Hij boekte successen met de Madrileense club, maar was ook vaak geblesseerd. Bovendien keerden de fans zich steeds vaker tegen hem. Ondanks alle tegenslag bleef hij vasthouden aan zijn contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.