Terug

Volg Vandaag Inside

Gallardo blijft River trouw, maar Europa lonkt

Gallardo blijft River trouw, maar Europa lonkt

10 dec 2018, 09:24

MADRID (ANP) - Trainer Marcelo Gallardo van River Plate moest de return tegen Boca Juniors in de finale van de Copa Libertadores vanwege een schorsing vanaf de tribune in Madrid bekijken, maar sprong na de winst op het veld al zijn spelers in de armen. De 42-jarige Argentijn wordt gezien als de architect van het succes van River Plate, dat onder zijn leiding in 2015 ook al de belangrijkste prijs voor Zuid-Amerikaanse clubs won.

Gallardo brak als voetballer door bij River Plate en speelde later in Europa voor AS Monaco en Paris Saint-Germain. Nu lonkt ook als trainer een overstap. ,,We weten allemaal dat hij op een bepaald moment naar Europa gaat'', zegt aanvoerder Leonardo Ponzio. ,,Maar River Plate is zijn thuis, het is voor hem moeilijk om weg te gaan. Hij heeft ons verteld dat hij graag wil blijven. Maar er komt een dag dat hij naar Europa gaat, dat is zeker.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.