Terug

Volg Vandaag Inside

Galatasaray wint Turkse topper tegen Fenerbahçe

Galatasaray wint Turkse topper tegen Fenerbahçe

6 feb 2021, 23:17

Galatasaray heeft de Turkse topper tegen Fenerbahçe gewonnen. Op het veld van 'Fener' werd het 0-1. De Egyptenaar Mostafa Mohamed kroonde zich in de 54e minuut tot matchwinner.

Door de zege passeerde Galatasaray de rivaal. Beide clubs hebben na 23 duels 48 punten. Galatasaray heeft een beter doelsaldo. Nummer 3 Besiktas heeft 45 punten en een duel minder gespeeld.

Bij de bezoekers speelde Ryan Donk de hele wedstrijd en deed Ryan Babel een kwartier mee. De aanvaller viel in de 78e minuut in voor Arda Turan. Ferdi Kadioglu bleef bij de thuisploeg op de bank.

Fenerbahçe werd in 2014 voor het laatst landskampioen, Galatasaray in 2019.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.