Terug

Volg Vandaag Inside

'Galatasaray wil Hakim Ziyech terugsturen naar Chelsea'

'Galatasaray wil Hakim Ziyech terugsturen naar Chelsea'

1 jan 2024, 17:04

Galatasaray wil afscheid nemen van Hakim Ziyech. De Turkse club zou niet tevreden zijn met de optredens van Ziyech en wil de oud-Ajacied terugsturen naar Chelsea. Dat meldt NTV Spor.

Volgens het Turkse medium heeft Ziyech zijn verwachtingen niet kunnen waarmaken. De 30-jarige middenvelder, die op huurbasis speelt bij Galatasaray, speelde niet alles dit seizoen vanwege blessures. Ziyech wist in veertien wedstrijden vier keer te scoren en twee assists te geven.

De spelmaker verhuisde in de zomer van 2020 voor 40 miljoen euro van Ajax naar Chelsea. Met de Engelse club won Ziyech in zijn eerste seizoen de Champions League en daarna ook de Europese Supercup en het WK voor clubs.

Ziyech, een van de uitblinkers bij zijn land op het WK van eind vorig jaar in Qatar, wist bij Chelsea nooit een onbetwiste basiskracht te worden. De 'Blues' spendeerden sinds de overname van de club door de Amerikaan Todd Boehly, een jaar geleden, al honderden miljoenen aan nieuwe spelers. Ziyech raakte daardoor steeds verder uit beeld. Hij kreeg deze zomer van de nieuwe trainer Mauricio Pochettino te horen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Onder meer Ajax werd genoemd, maar het wordt nu dus Galatasaray. Bij de Turkse kampioen spelen onder anderen Dries Mertens, Mauro Icardi en de Rotterdammer Halil Dervisoglu.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.