Terug

Volg Vandaag Inside

Galatasaray strandt in Champions League

Galatasaray strandt in Champions League

28 nov 2018, 22:02

MOSKOU (ANP) - Galatasaray is uitgeschakeld in de strijd om een plaats bij de laatste zestien in de Champions League. De Turkse kampioen ging bij het nog puntloze Lokomotiv Moskou verrassend onderuit: 2-0. Daardoor bleef 'Gala' in poule D op vier punten staan en kwam de Russische ploeg op drie punten. FC Porto (tien punten) en FC Schalke 04 (acht), die woensdagavond in Portugal tegen elkaar spelen, zijn door de nederlaag van de Turkse club bij voorbaat verzekerd van overwinteren op het kampioenenbal.

Vlak voor de rust opende Grzegorz Krychowiak de score met een schot dat via verdediger Ryan Donk in het Turkse doel verdween. In de 54e minuut zorgde Vladislav Ignatijev voor 2-0.

Galatasaray had thuis nog met 3-0 van de Russen gewonnen. De Turkse ploeg moet in de laatste groepswedstrijd thuis tegen FC Porto winnen om op eigen kracht door te gaan in de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.