Terug

Volg Vandaag Inside

Galatasaray met Donk tegen FC Porto

Galatasaray met Donk tegen FC Porto

11 dec 2018, 19:18

ISTANBUL (ANP) - Ryan Donk heeft dinsdag een basisplaats bij Galatasaray, dat het in de laatste groepswedstrijd van de Champions League opneemt tegen FC Porto. De Turkse topclub hoopt als derde te eindigen en zich daarmee te kwalificeren voor de Europa League.

Porto is met dertien punten al zeker van groepswinst en Schalke 04 kan de tweede plaats niet meer ontgaan. In de strijd om de derde plaats heeft Galatasaray concurrentie van Lokomotiv Moskou. De Russen, die in Gelsenkirchen tegen Schalke voetballen, beginnen de laatste speelronde met een punt achterstand op Galatasaray.

Oud-jeugdinternational Donk werd begin november in Turkije voor zes wedstrijden geschorst wegens zijn aandeel in de ongeregeldheden die uitbraken na het duel met Fenerbahçe (2-2). Die schorsing, die niet geldt voor Europese duels, zit er bijna op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.