Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo ziet Liverpool op voorsprong komen tegen Leicester City na twee eigen goals

Gakpo ziet Liverpool op voorsprong komen tegen Leicester City na twee eigen goals

30 dec 2022, 21:55

Cody Gakpo is twee dagen na het zetten van zijn handtekening bij Liverpool aandachtig toeschouwer op Anfield. Liverpool neemt het vrijdagavond thuis op tegen Leicester City. Iets eerder dan deze wedstrijd nam PSV, de club waar Gakpo opgroeide, het in een oefenwedstrijd op tegen AC Milan (3-0).

"Cody at Anfield", schreef de club bij een video van de aankomst van de aanvaller bij het stadion. De afgelopen dagen kregen de fans van de Engelse topclub op sociale media veel content te zien van de oud-PSV'er.

Trainer Jürgen Klopp denkt dat Gakpo waarschijnlijk pas op 7 januari zijn debuut maakt in de FA Cup-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Liverpool speelt op 2 januari ook, maar dat duel komt waarschijnlijk te vroeg.

Liverpool deed geen mededelingen over de duur van het contract van Gakpo, maar Engelse media zeiden dat het om een verbintenis tot medio 2028 ging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.