Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo vervangt geschorste Lozano bij PSV

Gakpo vervangt geschorste Lozano bij PSV

9 mrt 2019, 19:50

EINDHOVEN (ANP) - Cody Gakpo mag zaterdag in de thuiswedstrijd van PSV tegen NAC Breda vanaf het begin meedoen. De 19-jarige buitenspeler neemt de plaats in van Hirving Lozano. De Mexicaan ontving vorig weekeinde tegen Excelsior zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is geschorst. Het is voor het eerst dat Gakpo in de eredivisie een basisplaats heeft bij PSV. Tot dusverre deed hij zes keer mee als invaller.

Jorrit Hendrix keert terug in het basisteam. Hij miste de laatste wedstrijd wegens privé-omstandigheden. Michal Sadilek, zijn vervanger, zit weer op de bank. Hendrix krijgt op het middenveld ondersteuning van Pablo Rosario en Mohammed Ihattaren. Van Bommel geeft Ihattaren net als tegen Excelsior de voorkeur boven Gastón Pereiro en Érick Gutiérrez.

Koploper PSV vergroot bij een voorsprong op NAC de voorsprong op Ajax tot acht punten. De Amsterdammers hebben nog wel twee thuiswedstrijden in te halen, tegen Fortuna Sittard (zondag) en PEC Zwolle (woensdag).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.