Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo vervangt geblesseerde Lozano bij PSV

Gakpo vervangt geblesseerde Lozano bij PSV

12 mei 2019, 15:34

Cody Gakpo begint zondag in het basiselftal van PSV. De 20-jarige buitenspeler neemt in de uitwedstrijd tegen AZ de plaats in van de geblesseerde Hirving Lozano. Het is de tweede keer dit seizoen dat Gakpo in de competitie vanaf het begin meedoet. Zijn basisdebuut maakte de Eindhovenaar in maart tegen NAC Breda.

Het elftal van PSV is verder ongewijzigd in vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Willem II (0-3 winst). Donyell Malen staat weer in de spits en Steven Bergwijn is rechtsbuiten. Topscorer en aanvoerder Luuk de Jong speelt als aanvallende middenvelder kort achter Malen.

PSV is in de jacht op de 25e landstitel afhankelijk van Ajax. Beide clubs hebben na 32 speelronden 80 punten, maar het doelsaldo van de Amsterdammers is veel beter (+81 om +71). Ajax speelt zondag in eigen stadion tegen FC Utrecht en beëindigt de competitie woensdag met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. PSV speelt op dat moment in Eindhoven tegen Heracles Almelo.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever en Angeliño; Rosario, De Jong en Sadilek; Bergwijn, Malen en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.