Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo onthult kleedkamergeheim: 'Weet niet of ik dit mag zeggen...'

Gakpo onthult kleedkamergeheim: 'Weet niet of ik dit mag zeggen...'

1 dec 2021, 15:06

Cody Gakpo heeft in een aflevering van Tiki Taka Touzani een bijzonder geheim gedeeld uit de kleedkamer van PSV. Wanneer Soufiane Touzani vraagt naar zijn eetgewoontes onthult Gakpo dat er wel eens 'wat lekkers' in de kleedkamer staat na afloop van wedstrijden.

Het onderwerp van eetgewoontes komt ter sprake op het moment dat Touzani en Gakpo in een restaurant aan het eten zijn. 'Ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat je best wel met voeding bezig bent. Hoevaak heb jij een cheat day, gewoon eerlijk?', vraagt Touzani naar de dagen dat Gakpo zich niet aan zijn strenge dieet houdt.

'Ik weet niet of ik dit mag zeggen... Ik weet niet of dit op televisie kan komen?', zegt de PSV'er. 'Niemand kijkt. We halen geen kijkers', lacht Touzani, waarna Gakpo de onthulling doet. 'Soms na de wedstrijd staat er bij PSV in de kleedkamer wel wat lekkers, snap je? Hamburgers enzo.. Dan hap ik wel toe!'

Het is niet de eerste keer dat er over fastfood in de kleedkamer van PSV wordt gesproken. Begin 2020 was er namelijk al ophef toen er shoarma en kapsalons besteld zouden zijn door de PSV-selectie. Johan wist toen te melden dat het een manier was van de selectie om toenmalig-hoofdtrainer Mark van Bommel de laan uit te sturen. Zou de geschiedenis zich herhalen met de huidige trainer Roger Schmidt?

Het fragment is in onderstaande video te zien vanaf 12:20.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.