Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo krijgt zelfde rugnummer als Kuyt bij Liverpool: 'Ik hoop dat het jou dezelfde magie zal brengen'

Gakpo krijgt zelfde rugnummer als Kuyt bij Liverpool: 'Ik hoop dat het jou dezelfde magie zal brengen'

29 dec 2022, 18:38

Voormalig Liverpool-speler Dirk Kuijt heeft Cody Gakpo gefeliciteerd met zijn overgang naar de Engelse topclub. Het was de oud-international bovendien niet ontgaan dat de nieuwe aanwinst van Liverpool zijn oude rugnummer 18 heeft gekregen.

"Dit nummer heeft me veel magie gebracht en ik hoop dat het jou dezelfde magie zal brengen. Gefeliciteerd en veel geluk", schreef Kuijt op Twitter.

Kuijt speelde tussen 2006 en 2012 voor Liverpool en maakte 51 doelpunten in 208 wedstrijden. De Katwijker won met de club de League Cup in 2012. Hij verloor met Liverpool de Champions League-finale van 2007 en de eindstrijd van de FA Cup in 2012.

Gakpo doorstond woensdag de medische keuring bij Liverpool. Twee dagen eerder bracht PSV het nieuws naar buiten dat de aanvaller zijn carrière zal vervolgen in de Engelse havenstad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.