Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo kandidaat voor speler van de week in Europa League

Gakpo kandidaat voor speler van de week in Europa League

27 nov 2020, 11:13

Cody Gakpo maakt kans om te worden uitgeroepen tot speler van de week in de Europa League. De jeugdinternational van Jong Oranje behoort tot de vier genomineerden. Met een doelpunt en een assist had Gakpo donderdag een groot aandeel in de zege van PSV op PAOK (3-2). De Grieken namen in Eindhoven snel een voorsprong van 2-0, maar PSV trok de wedstrijd alsnog naar zich toe.

De andere genomineerden zijn Nicolas Pépé (Arsenal), Kerem Demirbay (Bayer Leverkusen) en Carlos Vinicius (Tottenham Hotspur). De Ivoriaanse spits Pépé opende in Noorwegen de score voor Arsenal tegen Molde FK (0-3), de Braziliaan Carlos Vinicius had met twee doelpunten en een assist een belangrijk aandeel in de zege van de Spurs op Ludogorets (4-0). Demirbay hielp Bayer Leverkusen, de Duitse club van trainer Peter Bosz, aan een zege op Hapoel Beer Sheva: 4-1. De Duitser nam het derde doelpunt voor zijn rekening.

Fans kunnen op de website van de UEFA hun stem uitbrengen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.