Terug

Volg Vandaag Inside

Gakpo belangrijk in zevenklapper tegen Manchester United

Gakpo belangrijk in zevenklapper tegen Manchester United

5 mrt 2023, 19:20

Liverpool heeft Manchester United zondag een pijnlijke nederlaag bezorgd. Het elftal van trainer Jürgen Klopp was in de Premier League met liefst 7-0 te sterk voor de rivaal, waar Erik ten Hag de coach is. Oud-PSV'er Cody Gakpo speelde met twee doelpunten een belangrijke rol.

Mohamed Salah en Darwin Núñez scoorden ook allebei twee keer voor Liverpool, dat dankzij de zege naar de vijfde plek steeg en nu 42 punten heeft. Nummer 3 Manchester United staat op 49 punten. Koploper Arsenal heeft 63 punten, maar speelde wel een wedstrijd meer dan Manchester United en Liverpool.

Salah is dankzij zijn twee doelpunten topscorer aller tijden van Liverpool in de Premier League. De Egyptenaar heeft nu 129 keer gescoord in de competitie. Tot zondag voerde Robbie Fowler met 128 treffers die lijst aan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.