Terug

Volg Vandaag Inside

Gaat Feyenoord een bekende van AS Roma binnenkort verwelkomen?

Gaat Feyenoord een bekende van AS Roma binnenkort verwelkomen?

2 jan 2019, 22:01

La Gazetta dello Sport weet te melden dat Feyenoord werk aan het maken is van Rick Karsdorp en goede papieren heeft.

Feyenoord zou de onderhandelingen met AS Roma weer gestart hebben. De rechtsback is dit seizoen op een zijspoor beland en wil meer spelen. Trainer Eusebio Di Francesco lijkt hem die garantie niet te kunnen geven en daarom lijkt Feyenoord een goede optie voor de verdediger.

Het hoe en wat van de transfer wordt nu verder besproken. Waar AS Roma de verdediger zou willen huren, ziet Feyenoord mogelijkheden tot koop.

De verdediger kwam over in de zomer van 2017 maar heeft tot op heden slechts 201 minuten gemaakt in het eerste elftal. Dat komt mede door langduring blessureleed.

Als Karsdorp vertrekt, laat hij Justin Kluivert achter bij de club.

Embedded content: https://youtu.be/8ZWWxr91GHk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.