Terug

Volg Vandaag Inside

Gaaei wil niets weten van vroegtijdig vertrek: ‘Zolang mijn contract loopt, blijf ik bij Ajax’

21 mrt 2024, 14:37

Ajax-verdediger Anton Gaaei lijkt voorlopig niet van plan te zijn om te vertrekken uit Amsterdam. Dat laat de van Viborg overgekomen voetballer weten in gesprek met Flashscore: "Zolang mijn contract loopt, blijf ik bij Ajax."

De 21-jarige verdediger werd deze zomer voor 4,5 miljoen overgenomen van de Deense club: "Het is nog niet te bevatten dat ik binnen een jaar van spelen in Viborg voor 5000 mensen, naar spelen voor Ajax voor 50.000 fans ben gegaan."

Gaaei kent tot dusver een ongelukkige begin bij Ajax, al tot tweemaal toe werd de verdediger dit seizoen in de eerste helft gewisseld (Feyenoord-thuis en AZ-uit). Inmiddels gaat het beter met Gaaei, die probeert minder hard voor zichzelf te zijn: "Ik doe mijn best om iedere dag open te staan, met mensen te praten en niet zo zelfkritisch te zijn. Niet te denken dat ik de slechtste voetballer ben als ik een fout maak. Als ik niet goed genoeg geweest was, zou ik hier niet hebben gespeeld."

Johan liet zich onlangs in Vandaag Inside uit over Gaaei: "Dit is echt een jongen die bij FC Emmen hoort." Van een stap omlaag wil de verdediger echter niets weten: "Zolang mijn contract loopt, blijf ik bij Ajax. Ik besteed geen aandacht aan geruchten," aldus de Ajax-speler.

Ondanks de lage notering in de Eredivisie blikt Gaaei met trots terug op zijn eerste periode bij Ajax: "Natuurlijk ben ik niet tevreden over de positie van de club, maar persoonlijk ben ik trots op het aantal wedstrijden dat ik heb gespeeld. Ik had mezelf graag beter later zien, dat zal naarmate ik meer vertrouwen van de ploeg krijg wel komen."

Jorrel Hato nam het na de vroegtijdige wissel van Gaaei in de uitwedstrijd tegen AZ (2-0), op voor de 21-jarige verdediger: ’Iedereen maakt fouten’. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.