Fulham verliest ondanks treffer Babel

22 feb 2019, 23:44

LONDEN (ANP) - Ryan Babel heeft Fulham met zijn eerste treffer niet aan een overwinning kunnen helpen. De Londense derby bij West Ham United ging met 3-1 verloren, ondanks dat de Nederlander zijn ploeg op voorsprong had gezet.

Babel maakte als in de derde minuut de 1-0 voor Fulham, dat voorlaatste staat in de Premier league en al sinds 29 december niet meer heeft gewonnen. Het was voor Babel zijn eerste doelpunt in de Premier League sinds 6 december 2010. Toen scoorde hij voor Liverpool tegen Aston Villa.

Nog voor rust stond West Ham United op voorsprong dankzij doelpunten van Javier Hernández en Issa Diop. In blessuretijd besliste Michail Antonio het duel met de 3-1.

Watford haalde uit bij Cardiff City: 1-5. Gerard Deulofeu was de grote man met de eerste drie treffers en een assist op Troy Deeney. In blessuretijd maakte Deeney ook nog de vijfde goal voor Watford, waar Daryl Janmaat de hele wedstrijd speelde. Sol Bamba scoorde voor Cardiff.