Terug

Volg Vandaag Inside

Fulham verliest na mislukte panenka in extra tijd

Fulham verliest na mislukte panenka in extra tijd

8 nov 2020, 08:22

Fulham heeft in de Premier League op nogal dramatische wijze verloren bij West Ham United (1-0). In de extra tijd van het duel in Londen gebeurde er nog van alles. Tomás Soucek zorgde namens de thuisploeg voor 1-0, maar daarmee was de zege nog niet binnen.

In de achtste minuut van de extra tijd dwong Fulham een strafschop af. Ademola Lookman ging achter de bal staan en besloot een 'Panenka' uit te voeren, die echter volledig mislukte. Zijn boogballetje miste vaart en richting, waardoor de reeds geklopte doelman Lukasz Fabianski tot zijn verbazing alsnog simpel redding kon brengen. Daardoor pakte West Ham toch drie kostbare punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.