Terug

Volg Vandaag Inside

Fulham shopt in Spanje

Fulham shopt in Spanje

9 aug 2018, 22:28

LONDEN (ANP) - Fulham heeft op de slotdag van de Engelse transferperiode geshopt in Spanje. De Engelse club, terug in de Premier League, wist doelman Sergio Rico (Sevilla) en aanvaller Luciano Vietto (Atlético Madrid) op huurbasis naar Craven Cottage te halen.

De Spaanse keeper Rico (24) speelde al zo'n 170 wedstrijden voor Sevilla, waarmee hij in 2015 en 2016 de Europa League won. Afgelopen seizoen raakte de eenmalig international echter zijn basisplaats kwijt. Rico hoopt op huurbasis bij Fulham wel veel aan spelen toe te komen.

De Argentijnse spits Vietto kwam bij Atlético Madrid amper aan bod. De 24-jarige aanvaller, die enkele jaren terug met zijn doelpunten naam had gemaakt bij Villarreal, werd de afgelopen jaren al verhuurd aan Sevilla en Valencia. Fulham start de Premier League zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Crystal Palace.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.