Terug

Volg Vandaag Inside

FSV De Feijenoorder verbaasd na donaties voor familie Gyan: 'Zelfs Ajacieden'

FSV De Feijenoorder verbaasd na donaties voor familie Gyan: 'Zelfs Ajacieden'

2 jan 2022, 20:07

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder is enorm dankbaar voor alle donaties uit verschillende hoeken voor de familie van de overleden Christian Gyan. De clubicoon van Feyenoord overleed vorige week op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

De grens van 100.000 euro werd eerder dit weekend al gepasseerd. 'Stomverbaasd zijn we. Dat het zó hard zou gaan, had ik niet verwacht', reageert Lennard Montizaan in gesprek met RTV Rijnmond. Montizaan is namens FSV De Feijenoorder verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

'Veel mensen doneren 15 tot 20 euro, maar sommigen ook honderden euro's. Ook supporters van bijvoorbeeld FC Groningen en zelfs van Ajax hebben bijdrages gedaan. Echt hartverwarmend', aldus Montizaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.