Terug

Volg Vandaag Inside

Frivool Ajax trakteert FC Groningen op zesklapper

Frivool Ajax trakteert FC Groningen op zesklapper

14 aug 2022, 16:25

Ajax heeft zondag ook zijn tweede Eredivisiewedstrijd gewonnen. In de Johan Cruijff Arena bleken de Amsterdammers veel te sterk voor FC Groningen: 6-1.

Steven Bergwijn heeft met drie treffers een groot aandeel gehad in de ruime thuiszege van Ajax op FC Groninge. De aanvaller - voor ruim 31 miljoen euro overgekomen van Tottenham Hotspur - maakte het eerste, derde en vierde doelpunt van zijn ploeg in de Johan Cruijff ArenA.

Antony, Kenneth Taylor en de ingevallen Steven Berghuis scoorden ook voor Ajax. Cyril Ngonge maakte gelijk voor FC Groningen (1-1). Davy Klaassen startte net als Berghuis op de bank, maar mocht eveneens invallen. De Italiaanse spits Lorenzo Lucca maakte in de tweede helft zijn debuut voor Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.