Terug

Volg Vandaag Inside

Frimpong slaat uitnodiging Jong Oranje af

Frimpong slaat uitnodiging Jong Oranje af

29 mei 2023, 16:10

Maandag maakte Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi zijn selectie bekend voor het EK onder 21 in Roemenië en Georgië komende zomer. Opvallend is de afwezigheid van Leverkusen-rechtsback Jeremie Frimpong. De 22-jarige snelheidsduivel bedankt voor de uitnodiging.

Van de Looi, die na het EK vervangen zal worden door Michael Reiziger, zei er zelf het volgende over: "De meest opvallende afwezige in onze selectie is Jeremie Frimpong. Hij koos ervoor om zich, nadat hij niet geselecteerd was voor het Nederlands Elftal, niet beschikbaar te stellen voor Jong Oranje. Voor ons is dit natuurlijk erg jammer, maar ik denk ook zonder Frimpong een prima selectie over te houden voor het EK."

Het EK onder 21 in Roemenië en Georgië begint op 9 juni, de finale wordt gespeeld op 2 juli. Jong Oranje speelt haar poulewedstrijden op 21, 24 en 27 juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.