Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie moet wennen aan band met Koeman: 'Wat zullen spelers daar van vinden?'

Frenkie moet wennen aan band met Koeman: 'Wat zullen spelers daar van vinden?'

2 mrt 2021, 09:40

De driedelige documentaire Força Koeman, die te zien is op Videoland, gaat over de eerste maanden van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona en biedt een uniek kijkje achter de schermen. De relatie tussen familie Koeman en Frenkie de Jong komt ook aan bod.

Bartina Koeman, de vrouw van Ronald Koeman, heeft in Barcelona een vriendschap opgebouwd met Frenkie’s vriendin Mikky Kiemenyen. De middenvelder heeft er alleen soms nog wel wat moeite mee. 'Die vindt het wat moeilijker dan ik het eigenlijk vroeger vond om met Johan aan tafel te gaan zitten', vertelt Ronald Koeman.

'Dat hij dan toch heeft: "Ja, wat zullen die andere spelers daar van vinden…ik met de trainer". Dat heb ik nooit als een probleem gezien. Omdat de trainer, in mijn geval, maar ook in het geval van Johan, misschien mij wel harder aan pakte dan een Spanjaard', aldus Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.