Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie & co eensgezind: forse inlevering salaris

Frenkie & co eensgezind: forse inlevering salaris

30 mrt 2020, 16:17

De selectie van FC Barcelona meldt maandag dat zij overeenstemming hebben bereikt over een tijdelijke salarisverlaging. Hiermee willen de spelers de club financieel door de coronacrisis heen helpen. Verschillende spelers van de Spaanse club, waaronder Frenkie de Jong, plaatsten een statement hierover op Instagram.

Alle spelers en de staf van Barcelona leveren 70 procent van hun salaris in. In het statement wordt gemeld dat het overige personeel van de club, mede door deze forse verlaging en bijdrages van de spelers, nog gewoon 100 procent van hun salaris in ontvangst kan blijven nemen.

Eerder gingen er geruchten dat Barça geen salaris zou inleveren, maar het statement zegt dat dit niet juist zou zijn. 'Er wordt veel gezegd en geschreven, maar we zijn altijd bereid geweest mee te werken. Wij beseffen hoe ernstig deze situatie is.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.