Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong verlaat Clásico per brancard

21 apr 2024, 22:33

Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong is in de Clásico tegen Real Madrid geblesseerd geraakt. De Oranje-international verliet vlak voor rust het veld per brancard. De stand was op dat moment 1-1.

De Jong raakte geblesseerd na een duel om de bal met Federico Valverde. Hij werd even behandeld op het veld, maar ging alsnog hoofdschuddend van het veld. Hij werd vervangen door Pedri.

René blikte afgelopen week bij Vandaag Inside terug op het optreden van Frenkie de Jong tijdens de kwartfinale van de Champions League tussen FC Barcelona en Paris Saint-Germain: "Hij wordt niet zo goed als Modric." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.