Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong van tv-kijker naar deelnemer aan Clásico

Frenkie de Jong van tv-kijker naar deelnemer aan Clásico

17 dec 2019, 14:16

Frenkie de Jong kijkt enorm uit naar woensdagavond. De 22-jarige middenvelder heeft in zijn leven al heel vaak een Clásico op televisie gezien en nu gaat hij er voor het eerst eentje spelen. "Je voelt aan alles dat de Clásico eraan komt", zegt De Jong. "Ik heb bijna alle duels tussen FC Barcelona en Real Madrid in mijn leven op tv gekeken en nu ga ik mijn eerste spelen. Ik kijk er heel erg naar uit. Hopelijk gaan we mijn eerste Clásico winnen."

De kraker tussen de Spaanse grootmachten Barcelona en Real Madrid zou op 26 oktober worden gespeeld in Camp Nou, maar werd verplaatst vanwege de aanhoudende onlusten in Catalonië. De nummers 1 en 2 van La Liga treffen elkaar nu woensdagavond. Ze beginnen beide met 35 punten aan het duel. "Een Clásico is speciaal en moet je winnen. We hebben nu ook hetzelfde puntentotaal. Dat geeft wel wat extra druk", erkent De Jong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.