Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong valt geblesseerd uit en verlaat veld per wagentje

Frenkie de Jong valt geblesseerd uit en verlaat veld per wagentje

3 mrt 2024, 22:11

Frenkie de Jong is in het duel met Athletic Club in Bilbao vroeg uitgevallen. De rechterenkel van de international van FC Barcelona klapte dubbel in een duel met Unai Gómez in de 24e minuut. De Jong kon niet verder en werd met een wagentje van het veld gebracht.

De Jong probeerde in eerste instantie zelf van het veld te lopen, maar hij schudde al snel zijn hoofd. De middenvelder nam met een bedrukt gezicht plaats op het wagentje.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Over de ernst van de blessure van De Jong is nog niets bekend. Het kan ook gevolgen hebben voor de inzetbaarheid van de international in de oefenwedstrijden van het Nederlands elftal deze maand. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman speelt op 22 maart een oefenwedstrijd tegen Schotland in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Vier dagen later speelt Oranje tegen Duitsland in Frankfurt.

De wedstrijd tussen Athletic en FC Barcelona stond bij het uitvallen van De Jong 0-0.

René van der Gijp vergeleek Frenkie de Jong onlangs nog met spelers als Willem van Hanegem, Frank Rijkaard, Ruud Gullit en Marco van Basten en zei: "Bij Frenkie de Jong heb je nog vaak het idee dat hij van zijn moeder crackers meekrijgt." Bekijk de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.