Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong over situatie Messi bij Barcelona: 'Het is wel chaos'

Frenkie de Jong over situatie Messi bij Barcelona: 'Het is wel chaos'

1 sep 2020, 21:40

Frenkie de Jong heeft vanuit Zeist voor het eerst gereageerd op alle hectiek rondom zijn club Barcelona. De middenvelder vertelt voor de camera van de NOS dat hij meteen vanaf zijn vakantieadres naar Oranje is gegaan en dus alle ontwikkelingen van een afstandje heeft gevolgd.

'Het is wel een soort chaos, er is wel heel veel gaande', vertelt De Jong over de situatie bij zijn club. De middenvelder heeft Messi of de club nog niet gesproken en maakt zich vooralsnog niet druk. 'Ik weet oprecht niet wat er gaat gebeuren. Het zal natuurlijk heel jammer zijn als Messi eventueel vertrekt. Het zou een hele grote klap zijn voor niet alleen het team, maar ook voor de club. Dat zou denk ik wel een hele grote impact hebben', aldus De Jong.

Voor de camera van FOX Sports vertelt de middenvelder dat Messi nog altijd wel in de groepschat zit van Barcelona. De speler laat weten dat het op dit moment wel heel rustig is in de appgroep. De Jong voelde ook zeker niet de drang om de Argentijnse superster te bellen om te vragen hoe het zit. 'Ik denk dat genoeg mensen wat van hem willen weten en ik heb niet zo'n goede relatie met hem dat ik hem even ga opbellen om te vragen hoe het zit', laat De Jong weten.

Over de komst van Koeman naar Barcelona heeft De Jong een dubbel gevoel. De middenvelder is blij dat de trainer naar Barcelona komt, maar ziet tegelijkertijd een goede bondscoach vertrekken.

Koeman heeft wel al de toezegging gedaan dat hij Frenkie de Jong op zijn vertrouwde positie op het middenveld gaat zetten bij Barcelona. René verbaasde zich enorm over hoe Frenkie de Jong het afgelopen seizoen werd gebruikt bij de Catalanen. Bekijk hieronder de beelden!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.