Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong over cruciale rol vriendin: 'Koken bijvoorbeeld...'

Frenkie de Jong over cruciale rol vriendin: 'Koken bijvoorbeeld...'

30 nov 2021, 21:07

Frenkie de Jong vindt dat zijn vriendin Mikky Kiemeney een cruciale rol speelt in zijn successen als voetballer. Dat zei De Jong in 'The Home of Football'-podcast van 433.

In de podcast wordt De Jong gevraagd naar zijn grootste persoonlijke ontwikkelingen van de afgelopen jaren. 'In het buitenland gaan wonen was een grote opgave voor mij denk ik, want mijn familie was ver weg. Samen met mijn vriendin zijn we denk ik nu wel goed geïntegreerd in Barcelona. Ze helpt mij met veel dingen, dus ik moet haar ook credits geven. Zonder haar zou het een beetje een rotzooi in huis zijn denk ik', zegt de middenvelder.

Waarvoor heeft De Jong zijn vriendin écht nodig? 'Koken bijvoorbeeld. Nee, ik kan dat misschien ook wel, maar zij kan het veel beter dus mag zij dat doen.' Op het menu in huize De Jong worden voor wedstrijden alleen gezonde pasta's gegeten, bekent Frenkie. En buiten de wedstrijden om? 'Wat wij hier veel eten zijn pannenkoeken. Dat zijn mijn favorieten. Maar niet voor wedstrijden. Dan eet ik alleen pasta's', besluit de oud-Ajacied lachend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.