Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong op versterkt middenveld, géén Griezmann in CL-kraker

Frenkie de Jong op versterkt middenveld, géén Griezmann in CL-kraker

14 aug 2020, 22:18

Frenkie de Jong heeft vrijdagavond in de kwartfinales van de Champions League een basisplaats bij FC Barcelona. De Nederlander krijgt in de wedstrijd tegen Bayern München op het middenveld ondersteuning van Sergi Roberto, Sergio Busquets en de Chileen Arturo Vidal. Lionel Messi en Luis Suárez vormen de voorhoede bij de Catalanen. Antoine Griezmann is buiten het basiselftal gelaten.

Bij Bayern München zijn alle ogen gericht op Robert Lewandowski. De spits maakte dit seizoen 53 doelpunten, waarvan 13 in de Champions League. Thomas Müller voetbalt kort achter Lewandowski, de flanken worden voorin bezet door Ivan Perisic en Serge Gnabry.

Bayern München en FC Barcelona wonnen de Champions League (of voormalige Europa Cup 1) allebei vijf keer. De winnaar neemt het in de halve eindstrijd op tegen Manchester City of Olympique Lyon. Die twee elftallen treffen elkaar zaterdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.