Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong ontvangt opnieuw lofzang: 'Hij heeft écht wat extra’s'

Frenkie de Jong ontvangt opnieuw lofzang: 'Hij heeft écht wat extra’s'

29 dec 2023, 10:44

João Cancelo blijft vol lof spreken over zijn teamgenoot Frenkie de Jong. Na eerdere positieve uitingen, waarin hij al zeer te spreken was over de Nederlander, deelt Cancelo opnieuw complimenten uit aan De Jong.

De Barcelona-verdediger uitte zich begin deze maand al na de gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Porto (2-1) over de middenvelder uit Arkel: "Al mijn ploeggenoten deden het goed, maar ik wil het ook even over Frenkie de Jong hebben. Hij is één van de beste spelers die ik ooit heb gezien op zijn positie. Als hij speelt, maakt hij een gigantisch verschil voor het team en we zijn heel blij dat we hem er weer bij hebben."

Na de eerdere lofzang sprak Cancelo recent opnieuw zijn waardering uit voor de international: "Frenkie de Jong is zonder twijfel de speler die mij het meeste heeft verrast. Ilkay Gündogan is ook een ster, maar hem kende ik al," verwees Cancelo naar hun tijd samen bij Manchester City. "Maar als je met Frenkie traint, of je ziet hem trainen, dan dringt het tot je door dat hij echt wat extra’s heeft."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.