Terug

Volg Vandaag Inside

'Frenkie de Jong laat zich niet wegpesten door Barça: maximale spanning in Camp Nou'

'Frenkie de Jong laat zich niet wegpesten door Barça: maximale spanning in Camp Nou'

10 aug 2022, 09:46

De spanningen tussen Frenkie de Jong en FC Barcelona lopen verder op. De Catalaanse kranten Mundo Deportivo en SPORT pakken deze woensdagochtend uit met berichten over de Oranje-international, die niet van plan is om zich te laten wegpesten door Barça.

Barcelona probeert de middenvelder voor ruim 85 miljoen euro te verkopen aan Chelsea of Manchester United, die De Jong graag zouden willen overnemen. In de tussen tijd hoopt Barça dat De Jong akkoord gaat met een salarisverlaging en overweegt het anders om zijn contract op te zeggen. Volgens de Spaanse berichtgeving zorgt het voor een 'maximale spanning' tussen De Jong en Barcelona.

De Nederlander wil namelijk blijven bij de Catalanen en is niet bereid om toe te geven aan de eisen van Barça. Het management van De Jong heeft inmiddels de zaak aanhangig gemaakt bij de Spaanse spelersvakbond, de internationale spelersvakbond én bij competitieorganisator La Liga, om de handelwijze van Barcelona aan te kaarten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.