Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong juicht komst oud-ploeggenoot toe: 'Heeft heel veel kwaliteiten'

Frenkie de Jong juicht komst oud-ploeggenoot toe: 'Heeft heel veel kwaliteiten'

9 mrt 2022, 14:09

Frenkie de Jong ziet de komst van oud-ploeggenoot Noussair Mazraoui naar FC Barcelona wel zitten, dat vertelt de middenvelder op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel tegen Galatasaray.

Barcelona is één van de topclubs die de transfervrije Mazraoui op het lijstje zou hebben staan. Volgens De Jong past de Ajacied goed bij de Catalanen. 'Mazraoui is een heel goede speler, met veel kwaliteiten. Ik weet alleen nog niet of hij naar ons komt,' aldus de Oranje-international, die hoopt dat Barça zich aankomende transferperiode opnieuw versterkt met een aantal spelers.

'Als we ons na dit seizoen kunnen versterken, dan kunnen we weer mee gaan doen om alle prijzen. Voor nieuwe spelers is het moment altijd goed om naar Barcelona te komen. Barça is nog altijd een van de beste clubs van de wereld, waar ik echt kan genieten van de manier waarop wij spelen,' zo vertelt de oud-Ajacied.

Afgelopen winter trokken de Catalanen al veel nieuwe spelers aan. Onder meer aanvallers Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traoré en Ferran Tores maakten de overstap naar Barcelona. Donderdagavond neemt de ploeg van trainer Xavi het in de achtste finale van de Europa League op tegen Galatasaray.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.