Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong woest na 'enorme klap' en haalt hard uit: 'Dat heb ik nog nooit gezien'

Frenkie de Jong woest na 'enorme klap' en haalt hard uit: 'Dat heb ik nog nooit gezien'

6 nov 2021, 18:57

Frenkie de Jong is woest op de Spaanse arbitrage na het weggeven van een 0-3 voorsprong op bezoek bij Celta de Vigo. De formatie van tijdelijk trainer Sergi Barjuán, die binnenkort plaats moet maken voor Xavi, gaf bij Celta de Vigo een voorsprong van drie doelpunten weg.

Celta-aanvaller Iago Aspas maakte in de 96ste minuut de 3-3. 'Ze deden er vijf minuten bij. Dat was gewoon voldoende. Maar opeens komen er altijd nog twee of drie bij als we dreigen te verliezen, dat heb ik echt nog nooit gezien', klaagt de middenvelder over de Spaanse arbitrage.

De Jong geeft aan dat dit wederom 'een enorme klap in het gezicht is' voor het elftal. 'Na de rust vergaten we te voetballen. Het ontbrak ons aan persoonlijkheid en karakter.' Aan de kant bij de Catalanen vielen maar liefst drie spelers uit. Ansu Fati verliet het veld met een hamstringblessure, die bijna een jaar aan de kant stond. Later in de wedstrijd raakten Eric García en Nico González ook nog geblesseerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.