Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong heeft Van Dijk in vizier

Frenkie de Jong heeft Van Dijk in vizier

23 jan 2019, 20:22

AMSTERDAM (ANP) - Met een vastgestelde afkoopsom van 75 miljoen euro is Ajacied Frenkie de Jong voorlopig de op één na duurste Nederlandse profvoetballer aller tijden. Virgil van Dijk stapte ruim een jaar geleden voor een bedrag van circa 84,5 miljoen euro over van Southampton naar Liverpool. Nummer drie op de lijst van de Nederlandse toptransfers is Marc Overmars, de huidige directeur spelerszaken van Ajax, voor wie Barcelona 40 miljoen euro aan Arsenal betaalde in 2000.

Inclusief allerlei bonussen kan de afkoopsom voor De Jong de komende jaren nog wel oplopen tot maximaal 86 miljoen euro. Dat zou hem alsnog tot de duurste Nederlandse speler ooit maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.