Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong haalt uit naar Spaanse pers: 'Ik snap niet dat jullie je niet schamen'

Frenkie de Jong haalt uit naar Spaanse pers: 'Ik snap niet dat jullie je niet schamen'

21 feb 2024, 09:22

Frenkie de Jong heeft een persconferentie, de dag voorafgaand aan het Champions Leagueduel tussen Napoli en FC Barcelona benut om een deel van de Spaanse pers de les te lezen. De middenvelder van Barcelona heeft zich gestoord aan verhalen in Spaanse media dat hij komende zomer wil vertrekken bij de Catalaanse club.

"De waarheid is dat ik de laatste tijd een beetje geïrriteerd ben over wat jullie schrijven", begint De Jong. "Jullie schrijven heel veel dingen die niet waar zijn. Ik snap niet dat jullie je niet schamen. Jullie praten over mijn contract, mijn situatie en mijn salaris. Het zijn veel leugens. Dat ik bijvoorbeeld 40 miljoen euro verdien. Dat bedrag klopt totaal niet. Jullie hebben dingen verzonnen die niet waar zijn."

De Jong benadrukt dat hij nog een lange tijd bij Barcelona hoopt te spelen. "Ik ben blij bij Barcelona. Het is de club van mijn dromen, dus ik verwacht dat ik hier nog lang speel." De middenvelder maakte in 2019 de overstap van Ajax naar FC Barcelona, waar hij tot medio 2026 onder contract staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.