Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney in het geheim getrouwd

12 mei 2024, 23:06

Frenkie de Jong is getrouwd met zijn vriendin Mikky Kiemeney. Uit een Instagram-post op zondag blijkt dat het stel elkaar het jawoord hebben gegeven. "Fijne verjaardag aan mijn echtgenoot", schrijft de 26-jarige Kiemeney. Ook deelt het stel zwart-witfoto's met onder andere een bruidstaart en een trouwboeket.

Het stel is tien jaar samen en verloofden zich in 2022. Samen kregen ze in 2023 een zoontje genaamd Miles.

Op 14 juni begint voor De Jong het Europees kampioenschap. In april liep de FC Barcelona-speler een enkelblessure op waardoor hij vijf weken niet in actie kan komen. Volgens de KNVB is De Jong waarschijnlijk op tijd weer fit voor het EK.

Onlangs bracht Wesley Sneijder in Veronica Offside een mogelijke vervanger ter sprake voor de geblesseerde Frenkie de Jong voor het EK voetbal van komende zomer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.