Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney delen eerste foto én naam van baby

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney delen eerste foto én naam van baby

1 dec 2023, 17:14

Het zoontje van Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney heet Miles. Dat hebben de twee bekendgemaakt op Instagram. Bij de bekendmaking van de naam is ook een foto te zien van het drietal.

Het eerste kindje van de middenvelder van FC Barcelona werd al op 21 november geboren. Onder de foto van Frenkie, Mikky en Miles zijn meerdere bekenden die hen feliciteren. Onder meer Anna Nooshin, Davy Klaassen en Ronnie Flex hebben gereageerd.

De Jong en zijn vriendin zijn al vanaf jonge leeftijd samen. Kiemeney heeft een eigen kledinglijn en is influencer. Op Instagram heeft ze 1,7 miljoen volgers. Het stel woont sinds de transfer van De Jong van Ajax naar Barcelona in de Catalaanse hoofdstad.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.