Terug

Volg Vandaag Inside

Frenkie de Jong denkt dat Nederland het EK kan winnen

Frenkie de Jong denkt dat Nederland het EK kan winnen

18 nov 2019, 11:54

Frenkie de Jong zegt in gesprek met NU dat Oranje een kanshebber is voor de eindzege op het EK 2020. Volgens de middenvelder van Barcelona is er geen echte favoriet.

'Als je naar een toernooi gaat met de kwaliteiten die wij hebben, dan moet je gaan om te winnen. Na een kwartfinaleplaats kun je misschien zeggen dat het een leuk toernooi was, maar daar heb je niets aan', zegt De Jong.

Frenkie vindt niet dat Frankrijk de favoriet is, zoals velen beweren. Volgens de veelzijdige middenvelder zijn er een stuk of zes ploegen die allemaal meedoen om de titel en ligt het niveau erg dichtbij elkaar. 'Ik vind niet dat we veel onder doen voor andere landen, maar we zijn ook niet veel beter', beweert De Jong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.