Terug

Volg Vandaag Inside

Fred Rutten denkt mee bij NEC

Fred Rutten denkt mee bij NEC

3 mrt 2021, 21:42

Fred Rutten, oud-coach van onder meer FC Twente, PSV, Vitesse en Feyenoord, wordt de laatste weken meer dan eens bij de wedstrijden van NEC gesignaleerd. Volgens directeur Wilco van Schaik is een technische functie in Nijmegen voor de 58-jarige Wijchenaar totaal niet aan de orde. "Op dit moment heeft hij tijd en geen club", zegt Van Schaik tegen Omroep Gelderland. "Ik heb hem hoog zitten. Dit is kwaliteit. We hebben hem daarom gevraagd eens langs te komen en zijn mening te geven. Meer moet je er ook niet achter zoeken. Hij is voor niemand een bedreiging."

Van Schaik: "Ik snap dat er vragen over komen, want Fred Rutten is een grote naam. Hij heeft natuurlijk iets met deze regio waar hij vandaan komt. Dat heeft hij ons ook gezegd. Daarnaast vindt hij het gewoon fijn om na maanden weer eens in een stadion te komen. Alleen valt het nu extra op omdat de tribunes leeg zijn."

Als het aan Van Schaik ligt, krijgt Rutten ooit wel een officiële rol bij NEC. "Nu is het een vriendendienst, maar ik zou graag zien dat hij ooit iets voor de club kan doen. Misschien als commissaris bijvoorbeeld."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.