Terug

Volg Vandaag Inside

Fraser weigert excuses aan Fledderus: 'Ik hoop dat we elkaar tegenkomen'

Fraser weigert excuses aan Fledderus: 'Ik hoop dat we elkaar tegenkomen'

10 sep 2021, 14:50

Sparta-trainer Henk Fraser is niet van plan om zijn excuses aan te bieden tegenover Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van Groningen. Fledderus haalde eerder deze week uit naar Fraser, die volgens de technisch directeur niet de waarheid zou hebben verteld over de onderhandelingen met middenvelder Laros Duarte.

Eind augustus ergerde Fraser zich aan de werkwijze van Fledderus. De technisch directeur van FC Groningen deed er alles aan om Duarte te halen en zou de middenvelder volgens Fraser hebben bestookt met appjes. 'Er is door Fraser een zware grens overschreden. Ik vind het totaal acceptabel en Wouter Gudde heeft aan Sparta laten weten dat een rectificatie van hun kant op zijn plaats zou zijn', reageerde Fledderus eerder in gesprek met Voetbal International op de uitspraken van Fraser.

De trainer van Sparta Rotterdam vindt dat het allemaal niet groter moet worden gemaakt dan dat het nu is. 'Heb jij een recificatie ergens gezien? Nee toch? Dus ik neem er niets van terug maar ik ga er ook geen woorden meer aan vuil maken. Ik hoop dat we elkaar tegenkomen, het is jammer dat we niet meer voetballen...', reageert Fraser met een knipoog in gesprek met RTV Rijnmond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.