Terug

Volg Vandaag Inside

Franse WK-winnaar haalt uit naar Martinez: 'De meest gehate man in het voetbal'

Franse WK-winnaar haalt uit naar Martinez: 'De meest gehate man in het voetbal'

21 dec 2022, 16:11

Adil Rami heeft via zijn Instagram-account uitgehaald naar doelman Emiliano Martinez. De Argentijn gedraagt zich al dagen respectloos richting de Fransen en vooral naar sterspeler Kylian Mbappé.

Martinez hield tijdens de huldiging van Argentinië een huilende Mbappé op een kartonnen bord omhoog, ook vroeg hij in de kleedkamer na het duel gekscherend een moment stilte voor de Franse topscorer.

Rami is helemaal klaar met het gedrag van de Aston Villa-doelman. "De meest gehate man in het voetbal", noemt de WK-winnaar uit 2018 Martinez. "Mbappé traumatiseert hen zo erg dat ze de overwinning op ons wonderkind meer vieren dan hun WK-winst", concludeert de oud-verdediger van AC Milan.

Ook vindt de speler van ESTAC Troyes dat niet Martinez, maar Yassine Bounou de 'Golden Glove' had moeten krijgen. Dat is de prijs voor de beste doelman op het WK in Qatar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.