Terug

Volg Vandaag Inside

'Franse voetbalbond roept PSG uit tot kampioen'

'Franse voetbalbond roept PSG uit tot kampioen'

30 apr 2020, 15:15

De Franse voetbalbond heeft besloten om PSG uit te roepen tot kampioen van de Ligue 1, dat meldt het Franse medium L'Équipe.

In tegenstelling tot de Eredivisie krijgt de Ligue 1 dus wel een kampioen. PSG staat ook ver voor op nummer twee Marseille. Met nog zeven wedstrijden te spelen, staan de Parijzenaren maar liefst twaalf punten voor op Olympique.

Volgens L'Équipe wordt de huidige stand ook de eindstand. Dit betekent dat Marseille en Stade Rennes samen met PSG de Champions League in zullen gaan. Ook degraderen er twee ploegen uit de hoogste divisie in Frankrijk. Amiens en Toulouse zullen degraderen naar Ligue 2. Lorient en Lens nemen hun plek in.

In Nederland is veel discussie over de manier waarop de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie zijn stopgezet. Johan vindt zelfs dat de KNVB moet kijken of ze nog wel verder willen gaan met directeur Eric Gudde. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.